گردشگری جامعه بنیاد عشایری

گردشگری جامعه بنیاد عشایری گردشگری جامعه بنیاد عشایری

تجربه لحظات بیاد ماندنی برای مهمانان عزیزی که عاشقانه برای تجربه کوچ آمده بودند ....
13/06/2015

تجربه لحظات بیاد ماندنی برای مهمانان عزیزی که عاشقانه برای تجربه کوچ آمده بودند ....

توسعه گردشگری عشایری و داستان چه کسی باید نگران باشد؟
07/06/2015

توسعه گردشگری عشایری و داستان چه کسی باید نگران باشد؟

قالب رايگان اسمان براي جوملا 2.5

نمايشگاه mitt روسيه - مسكو Trade mitt Moscow, Russia
21/03/2015

نمايشگاه mitt روسيه - مسكو
Trade mitt Moscow, Russia

17/03/2015

حضور گردشگری جامعه بنیاد ایل قشقایی تیره هیبتلو در نمایشگاه MITT مسکو .مطالب و گزارش تصویری این نمایشگاه در روزهای آتی به اطلاع علاقه مندان خواهد رسید .

زمانی که طرح را آغاز نمودیم خوب میدانستیم که باید از آغاز راه کار را با چارچوب های گردشگری و علمی پیش برد اما هیچ گاه فر...
02/11/2014

زمانی که طرح را آغاز نمودیم خوب میدانستیم که باید از آغاز راه کار را با چارچوب های گردشگری و علمی پیش برد اما هیچ گاه فراموش نکردیم که یکی از ارکان اصلی گردشگری عشایری با الگوی جامعه بنیاد تصمیم گیری توسط خود تیره هیبتلو و ارزیابی طرح به مدت 2 بار در سال است تا با همکاری مردم تیره بتوانیم نقاط قوت را تقویت و ضعفها را شناسایی و از بین ببریم ... باتوجه به ارزیابی های قبلی در طرح مفتخریم بگوییم درصد پیشرفت کار از پیش بینی های انجام شده بیش از حد انتظار بود و هم اکنون نیز باز گردهمایی مردم تیره هیبتلو در تاریخ 11/08/93 در محل قشلاق عشایر کوچنده تیره هیبتلو با حضور مشاور طرح سرکار خانم فرشته فاضل بخششی ( مشاور طرح های جامعه بنیاد ) برگزار میگردد تا بار دیگر با همکاری هم در این راه پر فرازو نشیب برای حفظ انچه داریم و احیای آنچه داشته ایم گام های بزرگتر برداریم ...
به امید روزهای خوب

حضور سرکار خانم مهندس لاله دارایی هماهنگ کننده ملی تسهیلات کوچک محیط زیست جهانی (GEF/SGP) و دکتر اسماعیل کهرم (اسماعیل ک...
27/10/2014

حضور سرکار خانم مهندس لاله دارایی هماهنگ کننده ملی تسهیلات کوچک محیط زیست جهانی (GEF/SGP) و دکتر اسماعیل کهرم (اسماعیل کهرم دارای مدرک دیپلم مدیریت شکاربانی از انگلستان، کارشناسی کشاورزی از دانشگاه شیراز، کارشناسی ارشد بوم شناسی از دانشگاه آبردین انگلستان ،دکترای بوم شناسی از دانشگاه ولز می باشد.
ایشان مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست ،بوم شناس و فعال محیط زیست در ایران است که از جمله سوابق علمی و اجرایی وی می توان به تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزشی از جمله دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی، مشاور امور کشاورزی در وزارت کشاورزی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مدیر دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست ایران، مشاور خصوصی محیط زیست در ایران و انگلستان، ناظر پروژه های بوم شناسی در نقاط مختلف ایران و انگلستان، ناظر پروژه های پیشنهادی GEF، UNDP و ... با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست در ایران، اجرای برنامه های متعدد محیط زیستی در شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی داخلی و خارجی اشاره کرد.
همچنین دکتر کهرم در انجمن حفاظت از پرندگان (RSPB)، صندوق جهانی طبیعت (WWF) ، انجمن پرنده نگری کاردیف - ولز ، هیأت تحریریه آوای سبز ، موسسه مطالعات ایران شناسی بریتانیا (لندن) ، انجمن سلطنتی انگلستان - بخش آسیایی (لندن) ، باشگاه هنرمندان و نویسندگان تهران ،کانون شکار و طبیعت ایران فعالیت داشته است )

در کنار مدیر عامل و اعضای گردشگری جامعه بنیاد ایل قشقایی و بحث و تبادل نظر درباره این طرح .عمده موضوع گفتگو بر اهداف طرح و تاثیرمستقیم آن بر حفاظت از زیست بوم ها ، پایداری محیط زیست با استفاده از قرق های بومی و عملکرد گردشگری جامعه بنیاد در این زمینه و نتایج حاصل از آن ...
اما جای بسی خشنودی است که تا کنون در این امر مهم سربلند بوده ایم و امید است که بتوانیم این راه پر فرازو نشیب را ادامه داده و باعث سربلندی ایلمان شویم ...

سخنرانی مدیر عامل گردشگری جامعه بنیاد در ایل قشقایی تیره هیبتلو مدیر عامل گردشگری جامعه بنیاد در روز دوم اجلاس  به سخنرا...
27/10/2014

سخنرانی مدیر عامل گردشگری جامعه بنیاد در ایل قشقایی تیره هیبتلو

مدیر عامل گردشگری جامعه بنیاد در روز دوم اجلاس به سخنرانی پرداختند ..موضوع سخنرانی درباره طرح گردشگری جامعه بنیاد که برای اولین بار در ایران و در ایل قشقایی تیره هیبتلو به مرحله اجرا درامد و با موفقیت چشم گیری تا کنون به همراه بوده است .معرفی این طرح و همچنین اهداف و دلایل موفقیت و نحوه ی اجرای تورها بر اساس بهترین الگوهای بین المللی و رابطه مستقیم آن با گردشگری پایدار و تاکید بر ذینفع بودن جوامع محلی در درآمدهای گردشگری با استفاده از گردشگری جامعه بنیاد از نکات برجسته این سخنرانی بود .....
به امید توانمندی تمامی جوامع بومی

در «سمپوزیوم بین‌المللی برای زمینه‌سازی گردشگری پایدار» مطرح شدجوامع محلی در درآمدهای گردشگری ذی‌نفع شوندمعاون دبیر کل س...
27/10/2014

در «سمپوزیوم بین‌المللی برای زمینه‌سازی گردشگری پایدار» مطرح شد
جوامع محلی در درآمدهای گردشگری ذی‌نفع شوند

معاون دبیر کل سازمان ملل متحد، مقامات ارشد ایرانی و 22 کارشناس از سازمان ملل روز سه‌شنبه 22 مهر در سازمان مجامع بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران در سازمان ملل متحد گردهم آمدند تا در جهت شکل‌گیری ایجاد زمینه برای گردشگری پایدار دانش و تجربیاتشان را به کار بندند. این نشست در حالی برگزار می‌شود که آمارهای ورود گردشگران از روزهای اوج این حوزه خبر می‌دهد. حوزه‌ای که به اعتقاد برخی کارشناسان هنوز نمی‌توان نام صنعت را بر آن نهاد.

معاون اول ریاست‌جمهوری، ریاست سازمان محیط‌زیست و ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاون مدیر کل سازمان ملل متحد در «سمپوزیوم بین‌المللی سازمان ملل متحد برای زمینه‌سازی گردشگری پایدار» از مولفه‌های متعددی که در این حوزه تاثیرگذارند سخن گفتند.

معاون دبیرکل سازمان ملل و رییس دپارتمان امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل در نیویورک (DESA) در «سمپوزیوم بین‌المللی برای زمینه‌سازی گردشگری پایدار» با اشاره به شعار پیشنهادی گفت‌وگوی تمدن‌ها در سال 2001 از سوی ایران گفت: یکی از آن اهداف این است که جوامع بین‌المللی تا سال 2030 بتوانند سیاست‌های مختلفی را تبیین کنند و گردشگری پایدار را ارتقا دهند، ما باید سریع عمل کنیم چون گردشگری یکی از بزرگ‌ترین بخش‌های اقتصادی در جهان است و در سال 2012 باعث 9 درصد تولید ناخالص داخلی در جهان بوده است.

به گزارش مهر، ووهونگ بو تعداد گردشگران بین‌المللی را تا سال 2030 یک میلیارد و 800‌میلیون نفر عنوان کرد و گفت: اگر برنامه‌ریزی و حمایت از گردشگری مناسب نباشد می‌تواند توسعه پایدار را تهدید کرده و به میراث فرهنگ‌ها و تنوع زیستی آنها آسیب برساند. سیاست‌های گردشگری بسیار مهم هستند و می‌توانند در گفت‌وگوی تمدن‌ها تاثیر زیادی داشته باشند.

معاون دبیرکل سازمان ملل و رییس دپارتمان امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل در نیویورک (DESA) گفت: شعار «گفت‌وگوی تمدن‌ها» در زمینه گردشگری پایدار می‌تواند به چنین گفتمانی کمک کند و از خشونت در سطح جهانی جلوگیری کرده و صلح را ترویج کند.

بر این باورم که مردم ایران و رییس‌جمهور این کشور می‌توانند نقش مهمی در ارتقای چنین روحیه همکاری ایفا کنند، چون گفت‌وگویی که شکل می‌گیرد می‌تواند به سهم ما درباره چالش‌ها عمق دهد.

نماینده سازمان ملل متحد در این نشست در کنار افزایش ورود گردشگران، افزایش نقش مشارکتی ایران در صنعت بین‌المللی گردشگری را یک ضرورت دانسته و ظرفیت‌های کشورمان را در گردشگری بالا و متنوع عنوان کرده است.

گری لوئیس که در طول 27سال گذشته تجربه فعالیت در 70 کشور جهان را در کارنامه دارد، سلامت، طبیعت، تاریخ و فرهنگ ایران را زمینه‌های مناسبی برای گسترش گردشگری و اشتغالزایی عنوان کرده و برنامه‌ریزی در این خصوص را لازم و ضروری بیان کرد. نماینده سازمان ملل توجه به جوامع محلی و ذی‌نفع بودن آنها را از درآمدهای گردشگری از دیگر ضرورت‌های گردشگری پایدار عنوان کرده است.

به گزارش ایرنا، معاون اول ریاست‌جمهوری گردشگری را زمینه‌سازی برای مشارکت راهبردی با همسایگان دانست و اقدام سازمان ملل را در توجه به بحث توسعه پایدار ارزشمند عنوان کرد. اسحاق جهانگیری در این نشست گفته بود، این اقدام سازمان ملل باعث توجه جهانی به محیط‌زیست شد. معاون اول ریاست‌جمهوری گفت: «نگاه سطحی و غیر‌علمی و بخشی‌نگری، محیط‌زیست را ویران می‌کند. گردشگری پایدار مستلزم ماندگاری محیط‌زیست است و پایداری محیط‌زیست منوط به سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری است.» جهانگیری برنامه‌ریزی برای گردشگری را بدون تخریب محیط‌زیست، زمینه‌سازی برای ارتقای جوامع محلی دانست.

ریشه‌کنی فقر ایجاد صلح

ریاست سازمان میراث فرهنگی از دیگر سخنرانان این نشست، صنعت گردشگری را در ارتقای سطح زندگی، ایجاد صلح و آشتی در میان ملل توانمند عنوان کرد و گفت: با نزدیک شدن به سال 2015، زمان اجماع ملل و کشورهای جهان برای اتخاذ نقشه راه، اقدامات جهانی برای ریشه‌کنی فقر، ارتقای سطح زندگی، آسایش آحاد جامعه و صیانت از محیط‌زیست، درس‌های اهداف توسعه و هزاره، زمان آن فرا‌رسیده تا تدابیر عملیاتی اتخاذ شود و از مفهوم واقعیت و از تفکر به سوی عمل گام برداشته و نقطه‌عطفی در جهت رفاه نسل‌های آتی باشیم.

مسعود سلطانی‌فر گردشگری پایدار را عاملی برای حفاظت از سرمایه‌های فرهنگی، تاریخی و زیستی عنوان کرد و گفت: این مهم زمانی قابل درک است که منابع تاریخی و فرهنگی را به‌عنوان ثروتی غیر‌قابل جایگزین مدنظر قرار دهیم؛ این نگرش مسئولانه نسبت به کارایی، منابع راه را برای رسیدن به اقتصاد سبز در عصر نوین شهرنشینی و مدنیت هموار خواهد کرد، از این رو ضروری است گردشگری پایدار و کارایی منابع مدنیت، حفاظت از تنوع زیستی و محیط‌زیست به‌صورت یکپارچه در نظر گرفته شود.

معاون ریاست‌جمهوری در سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با تاکید بر اصول توسعه پایدار، ایران را آماده افزایش همکاری‌های دوجانبه و چـنـدجـانبه بین‌المللی معرفی کرد. ریاست سازمان محیط‌زیست از دیگر سخنرانان در روز اول این سمپوزیوم بود. ابتکار گفت: اکوتوریسم و گردشگری پایدار دو مقوله متفاوت نیستند و باید در کنار هم رشد پیدا کنند.

به گزارش پایگاه سازمان حفاظت محیط‌زیست، معصومه ابتکار نشست و همفکری کشورها را در همگرایی برنامه‌های گردشگری، اقتصاد و محیط‌زیست و حفاظت از تنوع زیستی را یک ضرورت عنوان کرد و گفت: : باید با برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری پایدار از نقش مثبت صنعت گردشگری برای افزایش تعامل فرهنگی و توسعه اقتصادی کشور بهره برد.

ابتکار این تعاملات را در کاهش خشونت و ایجاد صلح موثر دانست و نقش گردشگری را در ایجاد روابط سازنده میان کشورها ارزنده توصیف کرد. «سمپوزیوم بین‌المللی برای زمینه‌سازی گردشگری پایدار» با همکاری سازمان میراث و گردشگری و بخش امور اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل متحد از 22 مهر آغاز شد و تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

گروه مطلب: اخبار امروز, ارتباطات و فناوری اطلاعات, بازار گردشگری, صنعت و معدن

امروز 23/07/93 مدیرعامل  گر دشگری جامعه بنیاد عشایری  تیره هیبتلو در محل سالن اجلاس وزارت امورخارجه با موضوع  سمپوزیوم ب...
14/10/2014

امروز 23/07/93 مدیرعامل گر دشگری جامعه بنیاد عشایری تیره هیبتلو در محل سالن اجلاس وزارت امورخارجه با موضوع سمپوزیوم بین المللی برای زمینه سازی گردشگری پایدار ( یکپارچه سازی سیاست های بخشی در برنامه ریزی توسعه پایدار ملی بدعوت سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری با همکاری بخش امور اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل متحد برگزار گریدد حضور یافتند .تا پایان سمپوزیوم 49 نفر از اندیشمندان داخلی و بین المللی سخنرانی و به بحث و تبادل نظر در خصوص گردشگری پایدار وارایه راهبردهای ملی خواهند پرداخت . که در مراسم افتتاحیه ،جناب آقای جهانگیری ( معاونت محترم رییس جمهور)، آقای مسعود سلطانی فر( ریاست محترم سازمان میراث فرهنگی )، ووهونگ یو ( معاون دبیر کل سازمان ملل متحد ) و سرکار خانم ابتکار ( رییس سازمان محیط زیست ) گری لوییس ( نماینده مقیم سازمان ملل در تهران ) در حضور مدعوین و سفرای کشورهای مختلف به ایراد سخن پرداختند . حضور نمایندگان گردشگری جامعه بنیاد بعنوان اولین طرح موفق در ایران مورد توجه مدعوین و شرکت کنندگان داخلی و خارجی قرار گرفت .

تور اساتید دانشگاه مشهدبا همکاری فرهنگسرای فردوسی خرداد ماه 93 / منطقه ییلاقی تیره هیبتلو
17/09/2014

تور اساتید دانشگاه مشهدبا همکاری فرهنگسرای فردوسی
خرداد ماه 93 / منطقه ییلاقی تیره هیبتلو

16/08/2014

Community base Tourism in Qashqai nomads

گردشگری جامعه بنیاد عشایری

همراه با مسافران ایتالیایی در اردیبهشت 93 خنکای هوای ییلاق در اردیبهشت ماه ،همراه با دشت لاله های واژگون و وفور گیاهان د...
14/08/2014

همراه با مسافران ایتالیایی در اردیبهشت 93

خنکای هوای ییلاق در اردیبهشت ماه ،همراه با دشت لاله های واژگون و وفور گیاهان دارویی در کوههای پر برف ،چمنزارها ،چشمه ها و قنات های خنک در کنار مسافرانی پر شور و هیجان و همراه با عشایر غیور ایل قشقایی .تجربه مهمانان ما برای چند روز زندگی با عشایر مهمان نواز تیره هیبتلو یکی از خاطر ه انگیزترین سفرها برای ما و آنان بود ...

Address

خیام
Sirâz
9593-41-43

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when گردشگری جامعه بنیاد عشایری posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share

Category


You may also like