31/01/2020
⚜️⚜️ پناهندگی نروژ ⚜️⚜️
بخش 1️⃣
🔹 شخص باید درخواست خود را به اداره مهاجرت ارائه کند
این کار را میتوان یا در هنگام ورود به مرز کشور و یا پس از ورود به نروژ در اداره سازمان مهاجرت در یک مرکز بسته و یا بازداشتگاه انجام داد.
🔹 اداره مهاجرت درخواستهای پناهندگان و همچنین هویت فرد، و مدارک شناسایی او را بررسی میکند.
🔹 مسیر سفر شخص را ثبت مینمایند. کیس راه به صورت کامل بررسی میشود و در این مرحله نسبت به بسیاری از افراد دوبلین اعمال میشود.
🔹 زبانی که روند پناهندگی در نروژ با آن انجام میشود در لحظه ثبتنام مشخص خواهد شد و در صورت نیاز یک مترجم به متقاضی کمک خواهد کرد.
🔹 افسر اداره مهاجرت پرسشنامهای را از اطلاعات فرد متقاضی پر خواهد کرد. سوالات این پرسشنامه مربوط به دلایل درخواست پناهندگی و امکان برگشت متقاضی به کشوری که از آن فرار کرده میباشد.
🔹 در مرحله بعد در روند پناهندگی، این پرسشنامه برای بخش مصاحبه در اختیار ماموران قرار خواهد گرفت.
🔹 اگر درخواست شخص متقاضی پناهندگی رد شود، متقاضی میتواند درخواست جدیدی را به اداره مهاجرت ارسال نماید اما اداره مهاجرت در صورتی به آن رسیدگی خواهد کرد که این درخواست شامل موارد جدید و مرتبط باشد.
🔹 کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان مسئول اجرای بندهای کنوانسیون وضعیت و حمایت پناهندگان بینالملیی میباشد. پارلمان کشور نروژ هر ساله تعداد پناهندهها، ملیتشان، و کشورهایی که از آنها انتخاب صورت میگیرد را تصویب میکند.
🔹 نروژ تنها کشوری در اروپا میباشد که سازمانهای غیر دولتی در آن برای برنامهریزی و سهمیه سالانه پناهندگان به دولت مشاوره میدهند.
🔹 در کشور نروژ اداره کل اتباع خارجی مسئول تصمیمگیریهای نهایی برای اسکان پناهندگان و صدور ویزا میباشد. در سهمیهبندیها برای پناهندگان اولویت با کسانی میباشد که آنها را کمیساریای عالی پناهندگان معرفی کند اما این امکان نیز وجود دارد که در جایی که کشور نروژ توافقنامهای امضا کرده است که سفارت نروژ یا سازمانهای بینالمللی و... افراد را شناسایی کنند و اگر در جایی نبود افرادی را که سازمانهای غیردولتی شناسایی کنند اولویت خواهند داشت از جمله کمیته هلسینکی.
#نروژ #اقامت #قبولی #کیس #مصاحبه #اینترویو #اقامت #الحاق #شهروندی #سیتیزینشیپ #دوبلین #دابلین #آفیسر #کمیساریا