Изгодни почивки, екскурзии и хотели

  • Home
  • Изгодни почивки, екскурзии и хотели

Изгодни почивки, екскурзии и хотели Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Изгодни почивки, екскурзии и хотели, Travel Company, гр. София, бУлица " Йерусалим " 51, .

06/04/2015

Как отговори Силвия Георгиева на въпроса:
"На какво се дължи успехът? Избройте трите най-силни качества, които притежавате."

Успехът идва като резултат от дългогодишно полагани усилия в областта, в която човек е избрал да се развива, но без стабилна, организирана и добре работеща институция, която да предостави възможност за развитие и поле за изява, няма как да се реализира този успех. Изключително важен е и екипът, с който се работи, защото това са хората, с които се споделят общите цели, устрем и амбиции.
Ето защото трите най-силни качества, които мога да откроя са:
На първо място - твърда дисциплина и не по-малко правилна подредба на приоритетите.
На второ място - възможността да организираш колективната сила и компетентност по най-ефективния начин. Това предполага, както строгост и правилно разпределяне на задачите и контрол на изпълнението, така и справедливост, която не би могла да се получи, ако не обичаш подчинените си и не се грижиш за тях.
Трето - умението да изпитваш удоволствие от предоставения на трети лица, в случая клиентите, краен продукт, който да ги удовлетвори.
А на въпроса:
"Твърди се, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. Какво тогава мотивира жената в бизнеса?"

Всеки от нас работейки и следвайки успеха иска да се докаже на някого, в повечето случаи лице от другия пол, и в това няма нищо лошо. Като допълнителен мотив към това, което стимулира мъжете, жените носят бремето на многовековното отнемане на свободната им воля и равенство в обществото, което още повече ги амбицира да се доказват ежедневно в съвременния свят.
Като изпълнителен директор на Счетоводна къща Дал Сиат ежедневно влагам в работата си целия устрем, познания и всеотдайност, което оформя облика ми на професионалист и личност в обществото.
Браво на Силвия Георгиева!
Публикувано в списание "Business Club" месец март 2015г.

КЪМ РОДИНАТА                     АТАНАС ДАЛЧЕВНе съм те никога избирал на земята.Родих се просто в теб на юнски ден във ...
21/10/2014

КЪМ РОДИНАТА
АТАНАС ДАЛЧЕВ
Не съм те никога избирал на земята.
Родих се просто в теб на юнски ден във зноя.
Аз те обичам не защото си богата,
а само за това, че си родина моя...
Продължението на страница: https://www.facebook.com/pages/Месец-на-размисъл/749983091735752

След стихосбирката „Аз искам да те помня все така”, булчинският букет летеше във въздуха почти две години. Тъй като хващането на този букет не предполага женитба, не мога да намеря обяснение защо той толкова време не е сграбчен от бизнесмен или от бизнесдама, освен в това, че са сграбчени от пробле…

18/07/2014

Скандалът КТБ е подготвен грабеж, поради което не е нужно да се актуализира Бюджет 2014. Актуализацията на здравната каса е реда на нещата, до толкова до колкото бе предвидено в Държавния бюджет, ревизирането й в средата на годината

Здравейте!Имаме удоволствието да Ви информираме, че наши партньори предлагат нов продукт на пазара и обещават, че контра...
10/05/2014

Здравейте!
Имаме удоволствието да Ви информираме, че наши партньори предлагат нов продукт на пазара и обещават, че контрагентите на Счетоводна къща Дал Сиат ще се възползват от преференциални цени.
С продуктите можете да се запознаете на следния уеб-адрес: http://www.tapeti.eu/

Фототапети. Изработка на бутикови фототапети и стикери за декорация.

Address

гр. София, бУлица " Йерусалим " 51

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Изгодни почивки, екскурзии и хотели posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Travel Agency?

Share