Наръчник на туриста в България и Гърция

  • Home
  • Наръчник на туриста в България и Гърция

Наръчник на туриста в България и Гърция Открийте древната история и култура на Гърция и България

Целта на този проект е съвместно популяризиране на общото културно наследство в областите на Източна Македония и Тракия, Хасково, Кърджали и Смолян, като очакваните резултати са да се подобри туристическата привлекателност на региона, който е богат на традиции, паметници, мултикултурна история и специална флора и фауна.
Четирите областни управи подготвиха план за действие, който ще популяризира на

следствата на региона, ще повиши привлекателността, съсредоточавайки се към посетители със специални интереси, чрез осигуряване на ваканции с ниски до средни цени. Основната политика е да се засили информираността чрез интернет и високотехнологични решения, които осигуряват ценово-ефективни кампании.
Този проект е първата трансгранична обща туристическа стратегия, насочена към популяризиране на региона на международния пазар, като целта му е да стимулира развитието на местния бизнес и партньорства в сферата на туризма, подкрепяйки съществуващите и създавайки нови такива.
Част от цялостната кампания е създаването на уеб портал - http://www.jti-rhodope.eu/, в който ще присъстват всички важни обекти /религиозни, археологически, исторически, културно-етнографски/ от четирите региона, с подробна информация за тях /снимки, GPS координати, описание/. Потребителите ще имат възможност да планират туристически маршрути спрямо собствените си интереси и време, чрез виртуална карта за четирите област.
В конкретната страница ви представяме четири варианта за туристически маршрути – Религиозен, Археологически, Еко и Културен туризъм.

Address


Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Наръчник на туриста в България и Гърция posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Travel Agency?

Share