Къща за гости "При Горския"

Къща за гости "При Горския" Къщата е на 200 години, има 8 легла, двор и механа. Предлаг
(12)

Къща за гости "При Горския" - Център за културен, селски и еко туризъм, се намира в с. Скрино, общ. Бобошево, обл. Кюстендил. Тя е реализирана в сграда строена през началото на XIX в. Чрез консервация и реставрация, е запазен автентичния вид на зданието, а посредством съвременни интериорни и екстериорни решения е осигурен необходимия на гостите й комфорт.
Легловата база е с капацитет 7 места. Има

механа, кухня и обширен двор. Посетителите могат да се насладят на невероятна гледка от верандата, разкриваща югозападния дял на Рила планина, както и планините Поглед, Осогово и Влахина.
Къщата за гости, освен място за настаняване на туристи, представлява и Център за културен, селски и еко туризъм. В него всеки желаещ може да получи информация за културно-историческото наследство, да се запознае със същината на българските традиции и обичаи и да се докосне до природните дадености както на региона, така и в цялата страна.

Address

село Скрино
Boboshevo

Telephone

0892450863

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Къща за гости "При Горския" posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Къща за гости "При Горския":

Share

Category