Такси Русе-Букурещ

To4nite - такси 8108, чрез регистрация в сайта на фирмата, Ви предлага да планирате Вашето пътуване от Русе и други градове в България до Букурещ и обратно в удобно за Вас време, да изберете автомобил (по-широк за комфорт или комби за по-голяма вместимост), да получите ценово предимство.

Автомобилите - "совалки", обслужващи линията Русе-Букурещ-Русе са оборудвани с GPS навигация, изцяло отговарят

на изискванията за техническа годност по Наредба 34 на Министерството на транспорта, разполагат с всички необходими застраховки за превоз на пътници. Водачите са рутинирани и комбинативни от години работят по трансфера от и към Букурещ.

Когато планираме нашето пътуване зад граница се налага да разчитаме на сигурен и надежден транспорт. Връзките, които трябва да осъществим с транспортните и комуникационни центрове (летища, гари, автогари, посолства, търговски центрове) са ограничени с точен час на явяване, пристигане или приемане. Предлагаме Ви отлична организация при Вашето пътуване, от момента на регистрирането до изпълнението на поетия ангажимент. От първостепенна важност е познаването на маршрутите при преминаването през Букурещ, силно предимство на "ПИЛОТИТЕ" на to4nite "совалки".

Address

156 Tsar Osvoboditel Boulevard
Ruse
7012

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Такси Русе-Букурещ posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Такси Русе-Букурещ:

Videos

Share

Category

Nearby travel agencies


Other Travel Agencies in Ruse

Show All