Къща "НИЯ-Апарт"

Къща "НИЯ-Апарт" Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Къща "НИЯ-Апарт", Vacation Home Rental, Sapareva Banya.

Permanently closed.

Апартамент "НИЯ" се намира в подножието на Рила планина в град Сапарева баня, на 800 м. от центъра на града, на 900 м. от басейните с топла минерална вода и на 800 м. от Гейзера-фонтан, от който извира 103 градуса топла вода. Апартамента се намира в тих и спокоен квартал. Апартамент "НИЯ" с площ 100 кв. м., разполага с две спални, кухня, в която може сами да приготвите храната си, хол с разтегате

лен диван, баня и тоалетна.
Всички стаи са с климатик, телевизор и WiFi. За удобство на нашите гости предлагаме ютия, сешоар и детска кошара при поискване. На голямата терасата на апартамента има барбекю, което може да използвате и прекрасна гледка към планината, на която може да се насладите.

В апартамент "НИЯ" може да се настанят до 6 човека.

Цена на нощувка на апартамента на вечер е 120 лв.

При нас може да намерите уют, спокойствие и красива природа, да се откъснете от шума на големия град и да релаксирате на спокойствие.

В околностите на града има доста забележителности Седемте Рилски Езера, водопад "Скакавица", водопад "Горица", местността "Обесен камък", Ресиловски манастир и много други.

За повече информация :0888149444 или [email protected]

Апартамента може да се наеме и за дълъг период от време.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Ако искате да се откъснете от шумното и напрегнато ежедневие,🤪🤯то може да дойдете при нас, в апартамент НИЯ, гр.Сапарева...
05/09/2022

Ако искате да се откъснете от шумното и напрегнато ежедневие,🤪🤯то може да дойдете при нас, в апартамент НИЯ, гр.Сапарева баня.🏡 Тук ще намерите спокойствие, уют, тишина и прекрасна природа.🏞️
Апартамента разполага с две спални, хол с кухня и санитарен възел. Всички стаи са с климатик, телевизор, кабелна телевизия и интернет. А на терасата има барбекю, което може да използвате и да се насладите на уникалната гледка към Рила планина.🌄 В апартамент НИЯ може да се настанят до 6 човека.
В околностите на града може да посетите много красиви кътчета като Седемте Рилски Езера, Ресиловски манастир, водопад Горица и водопад Скакавица. Или пък да се потопите в басейните с лекота минерална вода и да се отдадете на пълен релакс. 🧘‍♀️🍸

За повече информация и резервации:
0888149444

🏞️⛲⛱️
03/08/2022

🏞️⛲⛱️

Сапарева баня и околностите.
21/07/2022

Сапарева баня и околностите.

03/07/2022
27/06/2022

Public swimming pool

 #АпартаментНИЯ❤️⛱️🏡
19/06/2022

#АпартаментНИЯ❤️⛱️🏡

04/06/2022
01/06/2022
Уют, спокойствие и красива природа! 🏡🏞️🏖️🌞
01/06/2022

Уют, спокойствие и красива природа! 🏡🏞️🏖️🌞

Address

Sapareva Banya

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Къща "НИЯ-Апарт" posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Къща "НИЯ-Апарт":

Share


Other Vacation Home Rental in Sapareva Banya

Show All

You may also like