Екскурзии И Почивки В Малта, Сицилия, Сардиния

  • Home
  • Montenegro
  • Malta
  • Екскурзии И Почивки В Малта, Сицилия, Сардиния

Екскурзии И Почивки В Малта, Сицилия, Сардиния Ние сме малтийска туристическа фирма - тур оператор, ко (ЕЗИКОВИ ВАКАНЦИИ В МАЛТА)

-ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ В МАЛТА - целогодишно, за всяка възраст, без ограничение за изходното ниво на владеене на езика.
Продължителност- от 1 седмица до 1 година !
-ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ МЕЖДУНАРОДНИ ЛАГЕРИ С ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ-АНГЛИЙСКИ В МАЛТА.

Address

St. Julians
Malta

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Екскурзии И Почивки В Малта, Сицилия, Сардиния posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share

Category

Our Story

-ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ В МАЛТА - целогодишно, за всяка възраст, без ограничение за изходното ниво на владеене на езика. Продължителност- от 1 седмица до 1 година ! -ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ МЕЖДУНАРОДНИ ЛАГЕРИ С ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ-АНГЛИЙСКИ В МАЛТА. (ЕЗИКОВИ ВАКАНЦИИ В МАЛТА)

През последните 20 години Малта спечели голяма популярност с образователните си програми и стана привлекателна не само за ваканционен туризъм, но и за всеки, който желае да изучава или усъвършенства английски език. Той е бил обявен за официален език на страната в началото на 19 век и едва през 1934 г. като такъв е добавен и малтийският. В резултат на това Малта е една от малкото страни в света, която е двуезична – официални езици са паралелно английски и малтийски. Английският език преобладава в общуването на населението и в междуведомствената кореспонденция. Първите уроци започват още в детската градина. В повечето средни училища, във всички колежи и във Университета се преподава само на английски. Двата най-големи ежедневника и голям брой списания и брошури се издават на английски език. Малта e идеално място и за усъвършенстването на езика. Уроците се провеждат не само в езиковите училища, а и извън класните стаи - в непринудени разговори и общуване в ежедневието. Това е много важен елемент в изучаването на даден език, а приятният климат, приветливото население и спокойната атмосфера, прави престоя още по-привлекателен по всяко време на годината. Но през лятото Малта е Меката за младежите - Островът се подмладява невероятно, младежкият дух се чувства навсякъде...а от есента идва времето на по-възрастните. За възрастова група над 30 години препоръчваме месеците от септември до юни. В Малта ежегодно се обучават около 80 000 чужденци-представители на близо 60 страни

В качеството си на официален представител за България и на координатор в Малта


Other Travel Agencies in Malta

Show All