Мjесна заједница Жари / Mjesna zajednica Žari

Мjесна заједница Жари / Mjesna zajednica Žari Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Мjесна заједница Жари / Mjesna zajednica Žari, Tourist Information Center, Жари, Mojkovac.

🔈У току нове радне акције у Жарима замијењене су дотрајале клупе око гробљу у Брезовцу, као и кошење гробља и простора о...
06/08/2024

🔈У току нове радне акције у Жарима замијењене су дотрајале клупе око гробљу у Брезовцу, као и кошење гробља и простора око дома и капеле.

🤝Захваљујући труду и залагању наших вриједних мјештана, ове активности су успјешно реализоване.

🔈Након завршетка радова, организован је ручак и дружење за све мјештане који су учествовали у акцији. Такође, договорено је да се настави са реализацијом бројних планова у Жарима.

🤝Хвала свима на учешћу и доприносу!

🔜Настављамо даље...

05/08/2024
🚜У сарадњи са Општином Мојковац и Комуналним предузећем "Градац" санирано је око километар пута у мјесту Обод  до гробља...
25/06/2024

🚜У сарадњи са Општином Мојковац и Комуналним предузећем "Градац" санирано је око километар пута у мјесту Обод до гробља (Црквина).

🚧🛑У наредним данима настављамо санацију критичних путева у Жарима, како би мештанима омогућили квалитетније услове за живот.

🤝Уједно, захвалност дугујемо свима који су нам изашли у сусрет, како локалној самоуправи тако и мјештанима који су се одазвали акцији.

🔜🔜🔜Настављамо са радовима...

#Жари #Мојковац #Путеви #Радимо #Будућност #Село #ЦрнаГора

Акција кошења у Жарима око мјесног дома, капеле и гробља у засеоку Брезовац. #Жари  #Брезовац  #Мојковац
20/06/2024

Акција кошења у Жарима око мјесног дома, капеле и гробља у засеоку Брезовац.

#Жари #Брезовац #Мојковац

Address

Жари
Mojkovac
84205

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Мjесна заједница Жари / Mjesna zajednica Žari posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share


Other Mojkovac travel agencies

Show All