Риболовни Приключения Колеколе

Риболовни Приключения Колеколе Организиране на споделени Риболовни Приключения в ра?
(23)

Организиране на Риболовни приключения в Гъция и Танзания

Риболовни приключения Колеколе предлага изключителни риболовни изживявания в съседна Гърция, а най-живописните селца и градчета на бреговете на полуострови и острови няма да ви оставят безразлични към местния дух и усет за забавления.

Ако смятате, че Европа не е нищо невиждано за вас, ето и нашето голямо предизвикателство – Танзания! A з

ащо толкова далече? Защото риболовният туризъм в страната е чудесен начин да опознаете тънкостите на риболова в открито море, а дните изкарани сред местното население, ще открият за вас невероятни кулинарни и културни магии.

Smashed before the coffee🤘🤘🤘
25/10/2023

Smashed before the coffee🤘🤘🤘

22/12/2022

Срещаме се с Николай, по-известен като Риболовни Приключения Колеколе и си говорим за това какво е да ловиш риби в океана. Защото той организира подобни пътувания, които са по-скоро експедиции.

📯 Абонирайте се:
Spotify: http://bit.ly/gi-sub-s
Apple: http://bit.ly/gi-sub-a
Google: http://bit.ly/gi-sub-g
Еп: https://govori-internet.com/fishing/

12/10/2022

Ново приключение от 1 ви Ноември! Can't wait to start!!!

И ето, че нашият приятел Калоян  се включва подобаващо, с първата част от видео разказа си за последното ни риболовно пр...
11/05/2022

И ето, че нашият приятел Калоян се включва подобаващо, с първата част от видео разказа си за последното ни риболовно приключение на Сейшелите!
Благодарим му за възможността да изживяваме удоволствието отново и отново! Очакваме с нетърпение и продължението!

Група запалени рибари, търсят огромни трофейни риби на екзотичните Сейшелски острови... Множество перипетии правят приключението още по-интересно. Вижте как ...

Уникален поглед на изминалото ни пътешествие, през призмата на рибите и на Калоян със неговият  невероятен усет за рибол...
13/04/2022

Уникален поглед на изминалото ни пътешествие, през призмата на рибите и на Калоян със неговият невероятен усет за риболов и камера! Благодаря!

Това е трейлъра на новата ни екстремна поредица за спинингов риболов насред най-дивите територии на индийския океан...

Априлското приключение тази година се превърна в апогей на инициативата ни! Времето, вятърът и небето бяха на наша стран...
03/04/2022

Априлското приключение тази година се превърна в апогей на инициативата ни! Времето, вятърът и небето бяха на наша страна. Незабравимо приключение с уникални риби, гледки и усещания! Тази година ще имаме много снимки, видео и вероятно цяло предаване! Есенното пътешествие вече е планирано.

Adresse

Victoria
1126

Téléphone

+359887834411

Site Web

Notifications

Soyez le premier à savoir et laissez-nous vous envoyer un courriel lorsque Риболовни Приключения Колеколе publie des nouvelles et des promotions. Votre adresse e-mail ne sera pas utilisée à d'autres fins, et vous pouvez vous désabonner à tout moment.

Contacter L'entreprise

Envoyer un message à Риболовни Приключения Колеколе:

Vidéos

Partager

Нашата мисия

Организиране на споделени Риболовни приключения в Екзотични държави. Заедно ще се впуснем в търсене на едни от най-бързите и силни риби в света! Риболовни приключения Колеколе предлага изключителни риболовни изживявания в различни екзотични дестинации (Сейшелските о-ви, Оман, Занзибар и др.) , а най-живописните селца и градчета на бреговете на полуострови и острови няма да ви оставят безразлични към местния дух и усет за забавления. Ние осигуряваме цялото необходимо оборудване и обучение преди заминаването, вие може да си донесете доброто настроение :)

Стани част от приключението!

Agences De Voyages á proximité